Ne csak a játékteret növeld, hanem a versenyt is – az Anvil Aerospace bemutatja az új önjárő légvédelmi ütegjét, a Ballistát.

Közelharc | Az erőteljes, távirányítással működtethető, dupla, S2-es ballisztikus Gatling gépágyúkkal felszerelt torony gondoskodik a jármű személyzetéről, ha az ellenség megpróbálkozna egy közvetlen, kis távolságból indított támadással.

Figyeld az eget | Nyolc darab S5-ös és kettő darab hatalmas, S7-es méretű rakétával felszerelve a Ballista egyaránt képes megsemmisíteni bármilyen az égen, vagy felszínen megjelenő célpontot.

Mobil menedék | A Ballista erősen páncélozott belső tere nyújt védelmet a kezelőszemélyzetnek és egyéb személyeknek a csata hevében. A kabin amellett, hogy tökéletes kialakítással rendelkezik a csaták megvívására, kényelmes is.

A “Legnehezebb” Tüzérség

Több mint 2 kilométeres hatótávolságával és viszonylag apró elektromágneses kibocsátásával a Ballista szinte bármilyen légi, vagy földi célpontot képes megsemmisíteni az előtt, hogy az ellenfél észrevenné, hogy mi támadta meg.

A Védelem Szíve

A praktikus, mégis tágas kabin akadálytalan átjárást biztosít a jármű vezetője és a lövész munkaállomása között és biztonságot nyújt, ameddig a személyzet által keltett vihar elcsendesedik.

Készen Áll Bármire

Az erőteljes, távirányítású torony a dupla, S2-es ballisztikus Gatling gépágyúkkal felszerelve képes megvédeni a személyzetet akkor is, ha az ellenséges hajó közel kerül a járműhöz.

Technikai Információk

A Ballista a komoly tűzerejét viszonylag kis csomagba pakolták és a jármű képes minimális személyzettel is üzemelni, így rengeteg lehetőséget biztosítva a védelemre.

  • Hossza: 16 méter
  • Szélessége: 7 méter
  • Magassága: 5 méter
  • Maximális személyzet: 2 fő
  • Fegyverzet: 8 db S5 rakéta és 2 db S7 rakéta

Biztosítsd Az Eget

Védd meg, ami a tiéd, akadályozd meg a légitámadásokat és tegyél szert hatalmas előnyre az Anvil önjáró légvédelmi rendszerével. A különböző festésű modellekért keresd fel a legközelebbi Anvil Aerospace viszonteladót és gördülj ki vele az üzletből most, hogy holnap az ütközetbe gördülhess.

További részletekért keresd fel a hajó oldalát: Anvil Aerospace Ballista.

A vásárlási opciókat a ennek a lapnak az alján találod.

A Vásárról

A járművet az első alkalommal lehet megvásárolni egy limitált hajóvásár keretében. A vásár során kapható warbond hajók Lifetime Insurance-t (LTI – élethosszra szóló biztosítás) tartalmaznak a hajó vázára. A jövőben a hajó ára várhatóan emelkedni fog és a csomag nem fogja tartalmazni az LTI-t.

Emlékeztető

A hajót a CIG azért árulja, hogy a befolyt összeget a játék fejlesztésére fordítsa. Az ilyen eladásokból származó bevételek lehetővé teszik, hogy további részletes, nem harc-központú fejlesztések kerüljenek be a játékba. Minden hajó elérhető lesz játékbeli pénzért a végleges univerzumban és ezek a hajók nem szükségesek a játék kezdetéhez. A cél, hogy további hajók legyenek elérhetőek a játékban, amik különféle tapasztalatok megszerzését teszik lehetővé a játékosoknak.
Anvil Ballista