Nézzük meg pár rövid mondatban, hogy milyen események történtek az elmúlt héten a Star Citizennel kapcsolatban.

2019. szeptember 24. | newsweek.com

A CIG bemutatott egy új hajót, az RSI Mantist, de a szokásostól eltérő módon ezt nem a saját oldalukon tették, hanem külső oldalakon keresztül, amely alapján mi is elkészítettük a hajóbemutatót.
– link –


2019. szeptember 25. | RSI.com

Megjelent a heti Lore cikk. Most az eredetileg a Jump Point 4. évad 1. számában olvasható, The Second Run: A Sorri Lyrax Delivery került ki az oldalra, amelyet Thomas K. Carpenter írt.
– link –


2019. szeptember 26. | RSI.com

Csütörtökön megjelent a nyári időszak utolsó Inside Star Citizen epizódja, ezt követően az újabb epizódra október 24-én érkezik. A műsorban a küldetésmegosztásról, karaktergenerálásról, hajóbérlésről és az FPS fegyverkiegészítőkről volt szó.
– link –


2019. szeptember 27. | RSI.com

Elérhetővé vált az előfizetők számára a szeptember havi Jump Point magazin.

Az e havi számba a gyűjthető, szüretelhető tárgyak és a szüretelhető hajók kerültek be, a Galactipedia bővült a Revenant-fa leírásával, végül az új maroklőfegyver gyártója, a Hedeby Gunworks portfóliója zárta az újságot.
– link –


2019. szeptember 27. | RSI.com

A Star Citizen Live legújabb számában Sean Tracy és Richard Tyrer Disco Lando vezetésével válaszolta meg az Arena Commander és Star Marine Alpha 3.7-es változásaihoz kapcsolódó kérdéseket.
– link –


2019. szeptember 27. | RSI.com

Pénteken frissült a Roadmap, a Roadmap Roundup cikk pedig beszámolt a fontosabb változásokról:

  • a Banu Defender, a barlangok és a hajóbérlés átkerült a polishing (utolsó csiszolás) fázisba.
  • a nemrég bejelentett RSI Mantis kapott egy külön kártyát a Roadmap 3.7-es részében
  • a Mantiszhoz kapcsolódó kvantum kényszerítés (Quantum Enforcement v1) szintén külön kártyát kapott
  • a MacFlex “Rucksack” Core, a nevéből ítélve nagy személyes tárhellyel rendelkező személyi páncél törzsrésze is felkerült új kártyaként fegyverek tekintetében több változás is történt. A Behring P6-LR ballisztikus mesterlövészpuska a 3.9-ből átkerült a 3.8-ba. A Klaus & Werner Sledge Mass Driver Revision pont fordítva, a 3.8-ból került át a 3.9-be. A Behring GP-33 gránátvető a 3.8-ból a 4.0-ba csúszott. Végül a Verified Offworld Laser Technologies Parallax gépkarabély ideiglenesen lekerült a Roadmapból.

2019. szeptember 27. | RSI e-mail

Megérkezett a heti hírlevél, amelyből minden héten ki fogjuk emelni a Sneak Peek képet:


2019. szeptember 28. | gamepressure.com

Az oldal külön cikkben számolt be arról, hogy a Star Citizen legdrágább hajójának készletét pillanatok alatt elkapkodták. A cikk részben igaz, hiszen valóban nagyon gyorsan elfogytak a Ship Showdown keretében meghirdetett 890 Jumpok, Dren is lecsúszott róla, de az 1130 dolláros árával nem ez a Star Citizen legdrágább hajója, hiszen az Idris, a Kraken és a Javelin is megelőzi.

Fontos itt is megjegyezni, hogy miden hajót meg lehet majd szerezni a játékon belül is, a Star Citizenben található belső pénzen, a valódi pénzen vásárolt hajókból a játék elkészítését finanszírozzák a készítők.
– link –


2019. szeptember 23-29. | RSI.com

Egész héten zajlott a Ship Showdown elnevezésű esemény, ahol a kedvenc hajó kiválasztása a cél. Az aktuális szavazásokat és a verseny aktuális állását az alul található linken keresztül éritek el.
– link –

Amennyiben találsz friss, érdekes hírt a Star Citizennel kapcsolatban, írj nekem és ha olyan hírről van szó, akkor bekerül A Hétbe. A Discord csatornán érsz el sPg Shed Stilinski néven.