Nem gyakran került sor arra, hogy új Star Marine pályát mutathattunk be – eddig két pályán lehetett gyilkolni egymást – de most ismét egy ilyen alkalom van. Ugyanis az Alpha 3.7-es frissítésben érkezik egy új pálya, amely The Good Doctor névre hallgat.

“Mikor ide jöttem, azt gondoltam, hogy ez csak egy újabb munka lesz, érted? De Louisa, ez annál sokkal több… elkezdtem megérteni… vagyis elkezdtük megérteni, hogy az életünk csak egy illúzió. Azt mondták, hogy vannak olyan dolgok az életben, amelyekre szükségünk van. Pénz. Hírnév. Szeretet. Hajók. Penthouse a Prime-on. De ezek mind csak elterelések. Tárgyak, hogy elrejtsék, kik is vagyunk valójában, amelyek elcsalnak attól, hogy magunkkal foglalkozzunk és észrevegyük, hogy amire igazán szükségünk van az univerzumban, az az, hogy saját magunkat megértsük.”

“Dr. Fayel megmutatta nekünk ezt. Találkoznod kellene vele, Louisa! Úgy látja a dolgokat… tudom, hogy nem szabadna irigykednem. Ez az én gyengeségem. Tanulni jöttem, Louisa, mivel engem is megfertőzött az a köd, ami elvakít minket, hogy ne vegyük észre az élet értelmét.”

“Belülről kell megváltoztatnom magam, hogy tényleg megértsem és része lehessek, ami azt jelenti, hogy nem térek haza hozzád. És ez bár összetöri a szívemet, de tudom, hogy a hozzád fűződő kapcsolatom visszafog abban, hogy feltárjam az igazi képességeimet. Mondd meg a gyerekeknek, hogy szeretem őket és talán látni fogom őket, amikor szabad leszek.

De hogy őszinte legyek, mind csatlakoznotok kéne hozzám, itt. Rengeteg dolgot mutathatnék nektek.” – az utolsó üzenet Tesko Corbintól, a Hatfield & Harding mérnökétől.

Utazók Kézikönyve a Galaxishoz: The Good Doctor

Üdvözlünk az új sorozatban, a Utazók Kézikönyve a Galaxisban (Traveler’s Guide to the Galaxy). Ezeknek a cikkeknek az a lényege, hogy korai betekintést nyújtsanak az új helyszínek háttér-történetébe és tervezésébe.

Az Alpha 3.7-es verzióban érkezik egy teljesen új térkép a Star Marine játékmódhoz. The Good Doctor.

A fejlesztők folyamatosan keresik, hogy hol nyújthatnának új kihívásokat az univerzumban. A Star Marine-hoz készült pályák készítése egy nagyszerű mód arra, hogy megvakargassák a játékosok viszkető ujjait a ravaszon, valamint arra is, hogy érdekes történeteket alkossanak, amelyekben részt vehetnek. Szerencsére a Star Citizen történelme bővelkedik a nagyszerű történetekben, egyedi karakterekben és történelmi időkben, amelyekből ötleteket meríthetnek az új élményekhez.

A Good Doctor eredetileg egy gyakorlószimuláció volt, amely nagyon-nagyon rossz véget ért. A Star Marine egy játék a játékon belül, amely lehetőséget ad nekünk arra, hogy elkészítsék ezt a bemutatót a történelmi Hatfield & Harding létesítményről, száz évvel visszadobva a játékosokat az időben a Star Citizen aktuális idejéhez képest, hogy fejest ugorhassanak a szívszaggató események közepébe, amelyek a Leir II bolygón történtek.

A pályát kifejezetten úgy tervezték, hogy gyors, őrült, közelharci szituációkra kerüljön sor, intenzív játékmenetet biztosítva a Star Marine-on belül. A játékosok így kénytelenek lesznek különleges taktikákat alkalmazni, miközben a csata hevében átvágnak a szobák és épületek pokoli labirintusán, kihasználva a környezet adta lehetőségeket.

A pálya a létesítmény világosabb munkaterületeit és lakókörleteit foglalja magába, amivel teljesen más érzést nyújt, mint a korábbi Star Marine pályák. És bár a játékosok számára úgy tűnhet, hogy a Hatfield &Harring területén minden rendben van, a hozzáértő polgárok kiszúrhatnak rejtett utalásokat, amelyek a terület valódi, baljós természetére utalnak.

Loc The Good Doctor