“Itt a New Babbage Repülésirányítás! Azonnali hatállyal megnyitjuk microTech Csillagközi Űrkikötőjét és leszállóhelyet biztosítunk az utazóknak. Azonban felhívjuk a figyelmet, hogy az időjárási viszonyok rosszak és további romlás várható, ezért kérünk mindenkit , hogy fokozott figyelemmel közlekedjen. Az utasok készüljenek fel a szélsőségesen hideg időjárásra. Mindezek mellett örömmel köszöntünk mindenkit microTech bolygón.”

Munkával töltött idő | Klescher Rehabilitációs Létesítmény

Elpusztítottál egy ártatlan szállítóhajót? Tüzet nyitottál egy leszállóhelyen? Megszegted a leszállási szabályokat? Csak egyetlen hely létezik az olyan bűnözőnek, mint te és itt dolgoznod kell azért, hogy visszakerülhess a birodalom törvénytisztelő polgárai közé. A teljesen új Klescher Rehabilitációs Létesítmény az Aberdeen holdon, Hurston bolygó körül az igazságszolgáltatás tökéletes eszköze. Csak maradj távol a szellőzőcsatornáktól… ott semmi dolgod.

Doing Time Doing Time

A hideg érintése | microTech: New Babbage

microTech gyönyörűen felépített űrkikötője végre megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt. Bár sokan úgy tekintenek erre a bolygóra, hogy egy tökéletes alaptábor a felfedezőknek, ahonnan nekivághatnak a vad ismeretlennek, azonban a bolygó maga is tökéletes célpont lehet, köszönhetően a rendkívül modern építészetének, különleges boltjainak és luxuslétesítményeinek.

Cold Calling Cold Calling

Együtt jobb | Átdolgozott Friend List

Az új friend listnek köszönhetően könnyebb legénységet találni, mint korábban bármikor. Láthatod a kiválasztott csoport állapotát és csatlakozhatsz az ő világukba, vagy meghívhatod őket a sajátodba. Akár bányászol, kalózkodsz, felfedezel, vagy csak ottragadtál valahol a földön, a csapatkeresés csak egy kattintásra van.

Better Together Better Together Better Together

Egy hatalmas ugrás | Clio, Calliope, Euterpe

Elhagyatott, veszélyes és… gyönyörű. Stanton legdurvább klímái új lábnyomokra várnak, de csak a legkeményebb felfedezők jelentkezzenek. Clio havas nyugalmától, Caliope vad csúcsain keresztől a sziklás Euterpe-ig vár a kaland csupán egy rövid ugrásra New Babbagetől.

One Giant Leap One Giant Leap One Giant Leap

Biztonságos felszerelés | UI: fegyverkiegészítők

A kézifegyverek kiegészítőinek cseréje sosem volt még ilyen egyszerű. Használd a könnyen kezelhető Attachment Interface-t az optikák, hangtompítók és egyéb kiegészítők cseréjéhez.

Secure Attachment

Kalandra fel | Küldetés: fogolyszállítás

Figyelem minden elérhető egységnek, Négyes kód Stantonban! Kalózok foglaltak el egy titkosított, szerves rakományt szállító Drake Caterpillart. Óvatosan közelítsenek, a jelentések szerint nehézfegyverzettel vannak felszerelve és rendkívül veszélyesek.

Adventure Time Adventure Time

Új csapatszállító | Esperia Prowler

Ez a félelmet keltő csapatszállító korábban félelmet keltett a birodalom polgárainak és fegyveres erőinek szívében… és most te kelthetsz félelmet vele, hála az Esperiának. Az erős védelemével, alacsony jelkibocsátásával és 16 ülésével a Prowler egy tökéletes eszköz, hogy erőt mutass az univerzumban. Ezen felül az egyedi Tevarin megjelenés semmihez sem fogható az emberi piacon.

Status Quo Status Quo

Status Quo | Játékosállapot: forróság és fagyás, éhezés és szomjazás

microTech ellenséges időjárása képes arra, hogy percek alatt kőkeményre fagyassza a felkészületlen kaladnozókat, vagy szerencsétlen pilótákat. Szerencsére a mobiGlas már képes arra, hogy a testfunkciók teljes skáláját leolvassa. A segítségével tudni fogod, hogy mikor kell óvóhelyet keresned a fagy, vagy a forróság elől. És ne felejts el elegendő mennyiségű ételt és italt pakolni az utazásra, hogy elkerüld az éhséget, vagy a szomjazást.

Status Quo Status Quo
Status Quo Status Quo

Mély gondolatok | Személyes tárhely és belső gondolatok

Az univerzumban most mindenkinek rendelkezésre áll egy személyes tárhelye, ahol tárolhatja a szükséges fegyvereket, életmentő eszközöket, élelmiszereket, valamint a vicces napszemüvegeket. Ezen felül sokkal könnyebb lesz beilleszkedni a világba, akár tárgyakat kell használni, akár az ottlakókkal beszélni, köszönhetően az újradolgozott belső gondolatok rendszernek.

Personal Inventory & Inner Thought Personal Inventory & Inner Thought

CIG Videó | Alpa 3.9