A CIG idén ősszel a Star Citizen Alpha 3.10.2-es frissítés megjelenésének apropóján tart újabb ingyenes próbaidőszakot, amikor a csomaggal nem rendelkező játékosok is kipróbálhatják a játékot.
A próbaidőszak ma szeptember 9.-én kezdődik és egészen szeptember 24.-ig tart.

Ennek során 16 nagyszerű hajót próbálhat ki bárki, amelyekre most már fény is derült:

– Aegis Avenger Titan
– Aegis Eclipse
– Aegis Gladius
– Aegis Reclaimer
– Anvil Carrack
– Aegis Hammerhead
– Anvil Valkyrie
– Banu Defender
– Drake Caterpillar
– Drake Cutlass Black
– Esperia Prowler
– MISC Prospector
– MISC Razor
– MISC Reliant Kore
– Origin 890 Jump
– RSI Constellation Andromeda

Ezeket a hajókat a már csomaggal rendelkező játékosok is kipróbálhatják (a SHOWDOWN2950 promó kódot nekik is meg kell adni ITT).

És most limitált ideig kedvezményes hajócsomagokat is lehet vásárolni, így az új játékosok folytathatják a próbaidőszak alatt megkezdett kalandozásaikat.

Sőt, az a jelenlegi támogató, akinek a Referral kódját egy új – a hét során hajócsomagot is vásároló – játékos megadta, gazdagabb lesz egy P-52 Merlinnel.

Ahhoz, hogy ingyen kipróbálhasd a játékot, létre kell hoznod egy profilt az RSI oldalán, ha még nem rendelkezel ilyennel.
Fontos, hogy a regisztráció során adhatod meg az ismerősöd (vagy még inkább Szőrös 😉 ) Referral kódját, erre később nem lesz lehetőséged.

Ezt követően, már az oldalra bejelentkezve látogass el IDE.
Alul a Step 2 résznél megjelenő csíkra írd be, hogy: SHOWDOWN2950 Ez után kattints az Apply Coupon gombra, majd töltsd le a játékot. Meglévő backerként valószínűleg neked is aktiválnod kell a kupont, hogy repülhess a hajókkal.
Ez után nincs más dolgod, mint elindítani a játékot.

Mielőtt belekezdenél, mindenképpen tartsd szem előtt, hogy a játék még mindig Alpha fázisban van, így előfordulhatnak – és minden bizonnyal elő is fognak fordulni – bugok. A próbaidőszak végét követően a felhasználói profilod megmarad ugyan, de ha nem vásároltál hajócsomagot, akkor nem fogsz tudni belépni a játékba. Amennyiben a játékkal és a próbahéttel kapcsolatban bármilyen kérdésed van, keress minket itt, a cikk alatt, a Discord csatornánkon, ahol nagyon szívesen segítünk neked.