Megszakítjuk adásunkat, hogy beszámoljunk a 2950. évi Imperátor-választás eredményéről.

Jó estét! Tyrone Salonen vagyok, a Birodalmi Választási Bizottság elnöke és a földi központunkból jelentkezem. Köszönöm mindenkinek, hogy csatlakozott hozzánk ebben a történelmi pillanatban, amikor az a megtiszteltetés ért, hogy bejelenthetem, a 2950. évi Imperátor-választás szavazatainak számlálása befejeződött. Továbbá szeretném megköszönni mind az öt jelöltnek, hogy ideutaztak Moszkvába az ünnepségre és mindannyiuknak köszönöm a Birodalom felé mutatott elkötelezettséget és szolgálatot.

Most pedig hitelesítem a végeredményt.

[Tyrone Salonen átnézi az iratokat és pár dokumentumot az aláírásával hitelesít, majd megnyom egy gombot az előtte lévő terminálon és mosolyog]

És ezzel hitelesítettem, hogy Laylani Addison nyerte meg a 2950. évi választást, valamint kikiáltom őt az Egyesült Földi Birodalom következő Imperátorává. A birodalom nevében gratulálok Imperátor Addisonnak.

[Laylani Addison, a frissen megválasztott Imperátor pár pillanatig vár, ameddig összeszedi magát, majd előre lép]

Köszönöm, Salonen elnök. Engedjék meg, hogy először megköszönjem a stábomnak a kampány során birodalom szerte végzett munkáját. Túl sokan vannak, hogy név szerint említsem őket, de mindegyikük kemény munkája és elkötelezettsége szükséges volt ahhoz, hogy elérjünk ezt. Nem tudom eléggé megköszönni nekik, hogy segítettek véghez vinni ezt a hihetetlen álmot. Köszönöm továbbá az elkötelezett és szerető társamnak és kampánymenedzseremnek, Jesse-nek. Azért lehetek most itt, mert hittél bennem! Köszönöm a lányunknak, Finleynek, köszönöm a türelmed és hogy minden nap örömöt hoztál az életembe. Továbbá köszönöm a birodalom polgárainak is! Szavakkal nem tudom kifejezni azt a hatalmas megtiszteltetést és hálát, amit most érzek. Az, hogy Imperátorként szolgálhatok, egy életre szóló megtiszteltetés és megígérhetem, hogy elkötelezetten dolgozom, hogy a birodalmat mindenki számára jobbá tegyük!

Ne értsenek félre, nincsenek illúzióim, hogy ez könnyű feladat lesz. Évekig azt mondták, hogy a mélyen beágyazódott politikai pártok és üzleti érdekek túl erősek, túl kiterjedtek ahhoz, hogy egy független hangot meg lehessen hallani. Nos, mi minden bizonnyal megmutattuk, hogy tévednek és kiderült, hogy a birodalom igazi ereje a nép!

Most, hogy a választás lezárult, megkezdődhet az igazi munka, de ahogy a kampányomat, ezt sem tudom egyedül véghez vinni. Csak az Önök segítségével újíthatjuk meg a birodalmat úgy, hogy megbirkózzon a ma problémáival és felkészüljön a holnap kihívásaira. A kormányom mindazon rendelkezésekre koncentrál, amelyek ezt lehetővé teszik, kezdve az oktatás és fejlesztés területén indított kezdeményezésekkel, amelyek a birodalmat a fejlődés, béke és gazdagság új korszakába vezetik.

Tudom, hogy vannak olyan emberek, akik azt mondják, hogy a céljaim kivitelezhetetlenek és lehetetlenek. De a kampányom a bizonyíték, hogy az emberek a birodalomban képesek összefogni a közös jóért, hogy így a lehetetlen is lehetségessé váljon. A következő évtizedre engem választottak, hogy mutassam az utat. Ígérem, hogy teljesen elkötelezem magam az emberek ügy mellett és elutasítom, hogy a félelem jelölje ki az utunkat. Együtt egy jobb holnapot és egy erősebb birodalmat építünk mindannyiunknak!

Köszönöm Önöknek!