A vadonatúj barlangbejáratok (köztük a víznyelők és járművek számára hozzáférhető nyílások) kihasználásának érdekében az alfa 3.13-as frissítésben három új FPS küldetés típus lesz bevezetve:

FPS barlang küldetés – orgyilkosság
A bűnöző játékosok célpontokat kapnak a mobiGlason keresztül Vaughn-tól, miután egy orgyilkos küldetést teljesítettek neki.
A játékosnak az adott barlanghoz kell mennie és ott megkeresni majd megölni egy civil célpontot. Ha a játékos monitorozott területen tartózkodik akkor ez gyilkosságnak minősül majd.

FPS barlang küldetés – fejvadászat
A törvényes játékosok a Crusader és Hurston biztonsági erőktől kapnak barlangokba szóló fejvadász felkérést. Ezek akkor állnak rendelkezésre ha a Crusader és Hurston ” Bounty introductory ” küldetés teljesítésre kerül.
A játékosnak az adott barlanghoz kell mennie és ott egy bűnöző célpontot kell megkeresnie, akit felfegyverzett testőrök védenek és megpróbálják majd megölni a játékost.

FPS barlang küldetés – teljes tisztítás
A játékos felkérést kap a Crusader és Hurston biztonsági erőktől, hogy tisztítson megy egy barlangot a törvényen kívüliektől.
A játékosnak az összes bűnözőt meg kell keresnie és megölnie az adott barlangban.