A CIG a Thrustmaster támogatásával egy nyereményjátékot hirdetett az Invictus day idejére.

A verseny során fontos, hogy pontosan betartsátok a szabályokat, ellenkező esetben a nevezést nem veszik figyelembe. A nevezőnek felnőtt korúnak kell lennie, valamint nem lehet nevezni Irakból, Iránból és Észak Koreából, bár az utóbbi kitétel valószínűleg innen senkit sem érint.

Most nézzük, hogy mit kell teljesíteni:

A versenypálya microTech bolygón, a New Babbage metróhálózat űrkikötő és Aspire Grand közé eső része, ahol 17 db tartóoszlop található.
 1. Szállj be egy Aegis Avanger Titan hajóba. Ezt a hajót mindenki megkapja az Invictus Launch Week keretében rendezett ingyenes repülésen május 22. és június 3. között.
 2. Szállj le a hajóval az MT Metroloop Hub leszállóhelyen, az űrkikötőhöz közel, amennyire csak lehet a leszállóhely közepére (ez a leszállóhely az, amin egy kis piros lámpa villog).
 3. Használj videórögzítőt, amivel felveszed a repülésedet. (A videót ne szerkeszd, ne vágd meg, a felbontás legalább 1920×1080 legyen).
 4. Indulj el az Avanger Titannal. Az időmérés onnantól kezdődik, amikor a hajó számítógépe bemondja a “launch complete” mondatot.
 5. Repülj keresztül mind a 17 háromszögön az űrkikötő és az Aspire Grand között. A háromszögek tartóoszlopok tetején vannak, a helyszínen eltéveszthetetlenek. Nem számít, hogy szlalomban, vagy spirálban repülsz, de a látványos manőverek pluszpontokat jelenthetnek.
 6. Repülj keresztül az Aspire Grandon és szállj le a tetején található leszállóhelyre, lehetőleg a közepére. Az idő akkor áll meg, amikor a hajó számítógépe azt mondja, hogy “landing complete”.
 7. Állítsd le a videófelvevőt és töltsd fel a videót YouTubera. A videó neve legyen “Star Citizen Metroloop Race 2951”.
 8. Posztold a videó linkjét és a Star Citizen profilodhoz tartozó “handler” nevet (A) a verseny Spctrum témájába, (B) a verseny Facebook linkjéhez válaszban, vagy (C) Twitteren az #mtMetroloop2951 hashtaggel.

A három győztes nyereményét a Thrustmaster biztosítja.

 1. helyezett: Thrustmaster T-16000M FCS Flight Pack
 2. helyezett: Thrustmaster T-16000M FCS Hotas
 3. helyezett: Thrustmaster T-16000M FCS Flight Stick

További tudnivalók:

 • A biztos eredmény érdekében tanulmányozd a teljes versenyszabályzatot (angolul van, ha valami nem egyértelmű, nyugodtan kérdezz a discord csatornánkon).
 • Egy videón csak egy versenyző szerepeljen.
 • Többszöri nevezés nem engedélyezett.
 • A nevezés során egyértelműen meg kell jelölni a videót készítő személyt.
 • Ne használj egyedi zenét (a Star Citizen zenéje mehet).
 • Eredeti tartalmat tölts fel.
 • A beküldési határidő 2021. június 2. napon 08:59 (nem biztos, hogy jól számoltam, ne centizd ki)

Az elbírálásnál a következők játszanak szerepet:

 • gyorsaság
 • a manőverek precizitása
 • látványos manőverek
 • a szabályok betartása