Alapozd meg a szállítókarrieredet egy ARGO-val

Az ARGO számára ugyanolyan fontos a biztonságod, mint az időd, amit remekül megtestesít a Raft. A kicsi, de erős Raft tervezése során a cél az volt, hogy képes legyen szállítani három darab szabványos, 32 SCU méretű konténert, így maximalizálva a terhelését és minimalizálva a problémákat. Nem kell többé kézzel pakolni a ládákat, a Rafttal a lepakolás és felpakolás olyan gyorsan megy, hogy észre sem veszed. És bármit is szállítasz, a megerősített pajzsok, a fegyverzet és az elterelők teljes tárháza biztosítja, hogy a Raft biztonságban megérkezzen a céljára, minden alkalommal. Szállíts úgy az ARGO-val, mint egy profi!

Fuvarozz egyszerűen

A Raft könnyedén szállít komoly rakományokat, összesen 96 SCU méretben. Három, egyenként 32 SCU méretű, külső konténert képes le- és felpakolni anélkül, hogy kézi erőt kelljen használni.

Csináld biztonságosan

A Raft “vad vizekre” épült, ezért kapott helyet a tetején egy távirányítású torony, amelyet dupla S3 méretű ismétlőlézerrel láttak el, valamint igény szerint felszerelhető további kettő S1-es méretű löveggel. A védelemről a méretkategóriájának legjobb páncélja gondoskodik. Bárki kétszer meggondolja, hogy ujjat húzzon ezzel a szállítóval, így a Raft személyzete könnyebben találhat útvonalat.

Kis legénység, nagy hatás

A Raft segítségével professzionális vállalkozást üzemeltethetsz minimális legénységgel. Két főre tervezték, de egy személy is képes üzemeltetni és így maximalizálni a profitot.

1. Pilótafülke: Az ARGO-tól megszokott kényelemet és megbízhatóságot nyújtja.
2. Dokkológyűrű: Kisméretű dokk a hajó-hajó közötti kapcsolódáshoz.
3. Rakománykezelő fülke: kezeld a rakományodat madártávlatból a külön erre a célra kialakított fülkéből.
4. VTOL: a hajó négy erőteljes, forgatható hajtóművel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a gondtalan fel és leszállást.
5. Konténerek: 3 db 32 SCU méretű konténert lehet csatlakoztatni, így összesen a hajó 96 SCU méretű rakományt tud szállítani
6. Páncél | Pajzs | Elterelők: A védelem terén vezető helyet foglal el.
7. Távirányítású lövegtorony: A dupla S3-as méretű ismétlőlézerrel felszerelt torony feladata a támadók elüldözése.

 

Technikai tulajdonságok:

  • Hossz: 39.5 méter
  • Szélesség: 23 méter
  • Magasság: 12 méter
  • Legénység: 2 fő
  • Raktérkapacitás: 3×32 SCU (96 SCU)