M50

Üdvözlünk New Babbage-ben!

New Babbage, a holnap városa, amely a birodalom legtehetségesebb kreatív elméit befolyásolta, tanította.

Ha szeretnél te is belekóstolni az inspirációba, szánj egy percet arra, hogy leszállj az Aspire Grand [Hatalmas nagy fehér épület középen] felhőkarcoló tetejére, ahonnan páratlan kilátás nyílik a városra és a környező tundrára. Ez a kilátópont nyújtja az első pillantást a Tobin Convention Centerre, az idei IAE helyszínére, valamint a következő úti célra, a New Babbage Űrkikötőre.

Hogy odaérjetek, repüljetek alacsonyan a csillogó, befagyott tó fölött a város felé, a Metroloop sínpárját használva írányként.

Complexity merchants power cell UEE

New Babbage csillagközi űrkikötő

A New Babbage Csillagközi Űrkikötő főcsarnokába érkezve a hatalmas panorámaablakokon keresztül másodszor is élvezheted a város és az ünnepségre feldíszített Tobin Convention Center látványát.

A felszíni bejárathoz vezető lépcsőnél lévő holografikus hölgynél rengeteg információt kérdezhetsz le a városról és történelméről. Nagyon humoros egy személyiség.

Slaver Vanduul Sol V

A folyosó végén a Regal Luxury Rentals minden járművel kapcsolatos igényt kielégít. Tapasztald meg a luxus bánásmódot, és ne hagyd ki az IAE utolsó napjaiban a kibővített bérelhető járműparkot.

Ne felejts el útitársat venni az ajándékboltban, ahol imádnivaló Pico (a microTech kabalafigurája) plüssfigurák kaphatók különböző pózokban. Ha pedig fel kell frissülnöd az előtted álló akcióra, a boltban fehérjeszeleteket, üdítőket és vizet is találsz.

Curiosity

A Metroloop

Ezt a gyönyörű várost a csúcstechnológiára alapították, és ez tükröződik Stanton legkényelmesebb, leggyorsabb és legbiztonságosabb városon belüli közlekedési rendszerére. A Metroloop pillanatok alatt elvisz bármelyik helyre.

Hyper- refining

Aspire Grand

Itt az ideje, hogy felfedezzd az otthonodat. Szállj fel a Metroloopra, és látogass el az Aspire Grandba, ahol a The Nest apartmanokat találod.

A The Nest Apartments makulátlan szállást kínál a város szívében, és a te szálláshelyed a látogatásod alatt. Biztonságban érezheted magadat abban a tudatban is, hogy egy világszínvonalú egészségügyi intézmény található a helyszínen.

Bombers Messer Era

Hogyan juss el a  Convention Center-be ahol az IAE van

Tobin Convention Center

Végre itt az ideje, hogy a Tobin Convention Centerbe menj!

Böngéssz a kedvenc járműgyártóidnak választéka között, és szerezz emléktárgyakat az IAE 2952-es élményeinek emlékére a Ruha boltokban. Ez a tökéletes hely arra is, hogy találkozz a barátaiddal, mielőtt a kiállításokra mennél!

Surgical Shrin Vaatu

Expo csarnokok

Az IAE az év vitathatatlan eseménye a járművek szerelmesei számára, és az idei év ígérkezik az eddigi legjobbnak. A legnagyobb gyártók összegyűlnek, hogy bemutassák mindazt, amit kínálnak, és ez a járművek bőséges tárháza! Nemcsak a kiállított járműveket csodálhatod meg, hanem az expócsarnokban található közel 120 hajót és járművet ki is próbálhatod.

A holovetítőkön a jövőbe is bepillanthatsz, hogy már ma megnézhesd a holnap járműveit.

És említettük már, hogy a rendezvényen végig lesznek meglepetések?

Racers parts

Maradj hidratált a csarnok különböző frissítő standjainál, amelyek Torpedo Burritót is kínálnak a gyors feltöltődéshez, hogy azonnal vissza tudj térni az esemény élvezetéhez!

Chaos-driven reactions Selene sealed tube Inhabited

Nem találod mi merre? Nézd meg a praktikus térképeket, amelyek megmutatják az expócsarnok összes gyártójának kiállítási tárgyának elrendezését, így nem maradsz le semmiről.

Tangaroa

Vezzes a jégen

Készen állsz arra, hogy kimerészkedj a szabadba? Ne hagyd ki a tökéletes lehetőséget, hogy az IAE 2952 járműveit próbára tegyed. A kalandvágyóbbak próbára tehetik földi járműveik (és idegeik) határait a microTech számos befagyott taván. A permafrosztnak köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy átesel a jégen, függetlenül járműved súlycsoportjától. A járművet a Commons-nál lehet lekérni, vagy pedig az űrkikötőnél vannak liftek amik levisznek a garázs részre.

Flowering era stairwell recreated

The Commons

A város szívét testközelből is megtapasztalhatod, ha felszállsz a Metroloopra és eljutsz a Commonsba, amely kifejezetten a microTech magasan képzett lakói számára épült, hogy pihenhessenek, kapcsolatokat építsenek és feltölthessék kreatív akkumulátoraikat. A Commons egyedi üzletekkel is büszkélkedhet, ahol a fagypont alatti felfedezésekhez megfelelően felszerelkezzhetsz, és a technológia élvonalában maradjál.

A New Babbage széles ruházati választéka az Aparelli legújabb darabjaitól a Shubin Interstellar strapabíró környezeti öltözékeiig biztosítja, hogy jól felöltözz, bárhová is vezessen a kaland téged.

Comet star recreated

Élvezet az ízlelésnek

Kényeztesd meg ízlelőbimbóidat; akár a Whammers klasszikus gyors ételeire vágysz, akár valami újat szeretnél kipróbálni az ételudvarban, mindenki számára van valami.

Ultra- Inventory Protoplanet

Wally bárja

Kimerültél az expócsarnok felfedezésének hosszú napja után? Kápráztassd el magadat a Wally’s bár pultosai által szakértelemmel elkészített színes koktélokkal, amely a microTech-en a késő esti mixerek és társasági találkozók helye! Induljon a party!

Launch deck devoid of self brains interdiction

microTech szépsége

A microTech egyedülálló éghajlata biztosítja, hogy egész évben számtalan szabadtéri hideg időjárásban lévő tevékenység áll rendelkezésre. Egy rövid repülőút a lélegzetelállító, vadregényes vadonba visz; a microTech lakosainak menedéke, amikor ki akarnak szabadulni a város korlátai közül.

Túrázz az örökzöld erdőkben, csodáld meg a hófödte hegyek szívós vadnövényzetét, vagy tölts el egy csendes elmélkedő pillanatot a folyó tiszta vizénél, és egyszerűen csak élvezzd a természetben való létezést. Hidd el nekünk, megéri.

Of the creative act