A korábbi Patch figyelőkhöz hasonlóan most is bemutatunk néhány olyan közelgő funkciót és fejlesztést, amelyek nem szerepelnek a nyilvános roadmap-en. Tehát, ahogy közeledünk a Star Citizen Alpha 3.19 megjelenésének napjához, itt van néhány a legújabb kiegészítések közül, amelyek bekerülnek a verzióba.

Új felszerelés Aparelliben

Irány az Aparelli, a New Babbage-i Promenádon található elegáns butik, hogy találj néhány elegáns új ruhát Mariastól és Pacificától. Legyél a microTech beszédtémája, és mutogasd magad ezekben a csicsás új ruhákban!

Bányászati változások

Az Inside Star Citizen egyik epizódjában nemrég ismertetett bányászati változások özöne mellett itt van még néhány frissítés a 3.19-ben elérhető bányász karrierhez:

Kivonó sugár (Extraction Beam)

A Multi-Tool bányászati tartozéka mostantól rendelkezik kivonó móddal, ami felgyorsítja a bányászott érc vagy drágakő begyűjtésének folyamatát. Nyomd meg a “B” billentyűt (alapértelmezés szerint) a bányászat és a kitermelés módok közötti váltáshoz, és győződj meg róla, hogy a zsákmány tárolásához van-e rajtad hátizsák!

Bányászati eszközök

Különösen nehéz kőzetek bányászásakor a Bányászati Gadgetek megkönnyíthetik a folyamatot. Az Alpha 3.19-es verzióval több bányászati kütyü már nem helyezhető el ugyanazon a sziklán, ezért válasszátok meg bölcsen a kütyüket!

Tárgyak mozgatása

Ezzel a frissítéssel a bányászati altárgyakat mostantól a kezedben tarthatod és tárolhatod a készletedben, amit aztán egy vonósugárral egy bányászfejhez rögzíthetsz. Ezek az altárgyak mostantól a rendszerben található zsákmánykonténerekben is megtalálhatók, úgyhogy tartsátok nyitva a szemeteket!

Nyeregtáskák

A Prospector és a MOLE fedélzetén lévő nyeregtáskákat mostantól vonónyalábbal lehet eltávolítani. Ezeket aztán át lehet vinni egy másik bányászhajóra, majd egy finomítóállomáson finomítani.

Felhők az ArcCorp felett

A Stanton rendszer bolygóinak sorát kiegészítve, az ArcCorp mostantól gyönyörű felhőréteggel rendelkezik a bolygónyi város felett. Nézzétek meg őket, miközben befejezitek az Új játékos élményt!