Törd át a falakat – Mirai Fury

A Mirai maga a teljesítmény, ami nem csoda, hiszen az anyavállalatuk, a MISC által nyújtott, hihetetlenül magas elvárásokat viszik tovább és tolják eddig elképzelhetetlen magasságokba.

Ennek a küldetésüknek a megtestesülése a Fury, amely a legújabb technológiával készült parazitahajó, amelyet minden apró részletében a legnagyobb elvárásokra készítettek fel.

A Fury tervezése során kidobták az eddigi szakkönyveket és teljesen új nézőpontból közelítettek és elégedettek a végeredménnyel.

Új generációs harci henger

A hajó a négy S2 méretű lézerével, az optimalizált pontosságával és irányításával egy nagyon hatékony, rövid távú harci eszköz lett. A Fury képes szembeszállni a legnagyobb és legjobban páncélozott hajókkal is, miközben azok védelmi rendszerei nagyon nehezen tudják őt befogni.

Star Citizen Mirai Fury Gal 03 4K

Elsöprő erő

A parazitahajók között forradalminak számító kialakítása maximalizálja a hajó hordozhatóságát, ezzel lehetővé téve, hogy a hajók nagyon széles skálája szállítsa és elsöprő rajokban az ellenségre küldje őket.

Star Citizen Mirai Fury Gal 01 4k

Nehéz célpont

A mélyen beágyazott Xi’an technológia és tervezés eredményeként a Fury rendkívül jól manőverezik és gyorsul minden irányban, így alaposan megnehezíti a szemben álló fél védelmi rendszereinek a dolgát

Star Citizen Mirai Fury Gal 03 4k

Nézzük meg közelebbről a Mirai Furyt

  • Állítható hajótest: a Xi’an technológiának köszönhetően a hajó összecsukva kis helyet foglal el, kinyitva viszont páratlan manőverezőképességekkel rendelkezik.
  • Pilótafülke: A teljesen egyedi tervezés a pilótát a harc közepébe helyezi úgy, hogy zavartalan kilátást és teljes irányítást biztosít neki.
  • Rakéták: A hajó fegyverarzenálját félelmetes, S2 méretű rakéták teszik teljessé
  • Ágyúk: A körben elhelyezett, 4 S2 méretű löveg félelmetes tűzerőt képes az ellenségre szabadítani
  • Hajtóművek: A kis parazitahajón 4 fő hajtómű és 12 manőverező hajtómű kapott helyet, ezzel biztosítva a páratlan mozgékonyságot
  • Pajzsok: A Fury egészét páncélzat borítja, ami nagyon szokatlan a parazitahajók esetében