A luxus rover – pihenés és felfedezés

Ahogy az emberiség újabb és újabb csillagokat fedez fel, úgy támogatja az RSI az ebben résztvevőket. Az RSI roverei számtalan felfedezőt vittek egyre magasabbra és egyre messzebbre. És most, hogy megünnepeljük az ezen járművek által megtett millió és millió megtett kilométert, az RSI bemutatja a luxus felszereltségű, de mégis strapabíró 2953-as Lynx rovert. Nem számít, hogy merre kell menned, a Lynx roverrel mindenhová magaddal viheted az otthon kényelmét.

Star Citizen Lynx KF 01 21 9

Az otthon kényelme

A Lynx ötvözi a felfedezés nehézségeit az igazi luxus érzetével, így az ismert világ bármelyik szegletébe teljes kényelemben utazhatsz.

Star Citizen Lynx KF 02 21 9

Csodálatos kilátás

A kabin akadálytalan kilátást biztosít a Lynx környezetére, köszönhetően a hatalmas, megerősített ablakainak, így a felfedezést nem fogják megszakítani elszabadult törmelékek, vagy jól irányzott lövedékek.

Star Citizen Lynx KF 03 21 9Mindig biztonságban

Sosem tudhatod, hogy a kalandok hová vezetnek, vagy hogy mi vár a következő szikla mögött, azonban a teljesen zárt, rendkívül biztonságos kabinban még így is nyugodtan hátradőlhetsz és pihenhetsz.

Star Citizen Lynx KF 04 21 9

Bármerre jársz

A Lynx roverrel bárhol megtalálhatod a kalandot. A járművet úgy tervezték, hogy tökéletesen passzoljon a Constellation Phoenixbe, de emellett számos másik hajó is gond nélkül tudja szállítani.

A Lynx Rover fontosabb elemei

  • Panoráma-ablakok: Élvezd a zavartalan kilátást a külvilágra
  • Fő kabin: Teljes kényelmet nyújt két emberi utas részére
  • Kerekek minden területre: A rover 6 kereke minden terepen képes eljuttatni a célba a személyzetet. Azért javasolt szilárd talajt választani.
  • Távvezérlésű torony: a torony hátborzongató, S1-es méretű, dupla fegyverrel van felszerelve

Technikai tulajdonságok