Boldog születésnapot Star Citizen!

Minden év október 10-én van a Star Citizen születésnapja és a mostanit kifejezetten emlékezetessé szerették volna tenni a támogatók számára, mivel nélkülük sosem létezne ez a projekt. Ezért most, a születésnap alkalmából bizonyos, alább olvasható körülmények között kiadják az egyik legveszedelmesebb nehézvadászt, az Anvil F8C Lightningot.

Az eredeti tervek szerint, a játékosoknak végig kellett volna játszaniuk a Sqaduron 42-t, hogy hozzáférhessenek ehhez a nagyszerű hajóhoz, ezen kívül csak a Chairman’s Club jutalmaként kaphatták volna meg. Azonban az elmúlt években a játékosok bizonyították, hogy képesek ellopni, megszerezni az F8-at az Invictus Week alatt, így hivatalosan is rábólintottak erre az őrületre és rászabadították a vihart az univerzumra. Nem is lehetne jobban készülni az október 21-22-i CitizenConra, mint egy jó, vérgőzös akcióval.

Azonban ezt nem lesz könnyű megszerezni, kivéve perszer ha a Chairman’s Club megfelelő szintű tagsága miatt már amúgy is ott lapul egy ilyen hajó a hangárodban. A játékon belül kell megszerezned a vásárlási jogot, de ha igazán szerencsés, ügyes és/vagy kitartó vagy, akkor akár ingyen is hozzájuthatsz.

Ezek a vásárlásra, vagy a hajó megszerzésére vonatkozó jogosultságok a következő 10 napban lesznek elérhetőek, a vásárlás arany-, a megszerzés platinakártya formájában. Utóbbinál azonban fel kell készülnünk arra, hogy mi magunk is értékes célponttá válunk.

Aranykártya

Ha megtaláltad az aranykártyát, akkor az űrkikötők hajóbérlő termináljához kell menned, majd arra rákattintva a rendszer automatikusan bevonja a kártyádat és 24 óra időtartamra elérhetővé válik ingame a saját F8C hajód. Emellett a rendszer automatikusan lehetővé teszi számodra, hogy az RSI oldalán megvásárold a hajót, amelyről e-mailben is tájékoztatást fogsz kapni.

Ilyen aranykártyát minden lootládában találhatsz, amelyekkel tele vannak a bunkerek, de olyan infók is vannak, ami szerint az NPC-k zsebe is rejtheti a kincset.

Platinakártya

A rendkívül ritka platinumkártya viszont nem ládákban van, hanem a játékban található, Star Citizen fejlesztőnél, akit le kell mészárolnod és a merev ujjai közül kell kirángatnod, de cserébe – feltéve ha sikeresen eljutsz Area 18-on az Astro Armadába, Lorvillen a New Dielbe, vagy Orisonon a Crusader Showroomba – teljesen ingyen kapsz egy F8C vadászgépet, LTI biztosítással. Azonban nem ilyen egyszerű a történet, mert onnantól, hogy a kezedbe vetted a vérben áztatott platinumkártyát, a szerveren lévő játékosok látni fogják a pozíciódat és tekintve azt, hogy mi a nyeremény, jó eséllyel számíthatsz arra, hogy minden módszerrel megpróbálnak levadászni.

Anvil F8C Lightning

A hajó vásárlásával kapcsolatban vannak egyéb kitételek is:
A Warbond, tehát a valódi pénzért megvásárolható verzió 260 USD-be kerül, LTI biztosítással, a Store Credites verzió pedig 300 USD-be, 6 hónap biztosítással. CCU lehetőség nincs, tehát nem tudod valamelyik hajódat fejleszteni F8C-re, valamint az eddigi adatok szerint a megszerzett F8C-re sem pakolhatsz egyéb CCU-t.
Az árak ÁFA nélkül értendőek.

Most már mindent tudnod kell, ami a sikeres vadászathoz szükséges, de ha további kérdésed van, gyere fel a Star Citizen Útikalauz Stopposoknak szerverére.