XenoThreat ismét veszélybe sodorja rendszerünket és annak lakóit, és egyedül nem tudunk ellenük harcolni. Csatlakozz a Civil Védelmi Erőkhöz (Civilian Defense Force, CDF) egy több héten át tartó küldetéssorozatban, és vegyél részt te is a Stantonra valaha legveszedelmesebb fenyegetés elhárításában. A következő hetek során a önkénteseket arra kérjük, hogy információkat szerezzenek, célpontokat jelöljenek meg, csapásokat verjenek vissza és még sok mást, mindezt a győzelem érdekében.

A helyzet súlyossága miatt az Anvil Aerospace elérhetővé tette a következő generációs vadászgépét a civil piacon. Erősebb, gyorsabb és nagyobb ütőerővel rendelkezik a Anvil Hornet F7C Mk II, amely a Birodalom megbecsülését élvező Hornet közepes vadászgépének fejlesztett változata.

Ezenkívül azok a pilóták, akik elkötelezettségüket és képességeiket bizonyítják az Overdrive Initiative küldetésben, ideiglenesen egy Anvil F7A Hornet Mk II-t kapnak, valamint lehetőséget arra, hogy a saját F7C-ről ingyenesen a katonai F7A-ra váltsanak.

Az ügy mögé állva fogadd el az “Overdrive Initiative” szerződést a mobiGlas-odon, amikor elérhető. A küldetések frissülnek, ahogy a fenyegetés fokozódik, tehát maradj éber, és rendszeresen ellenőrizd az információkat, amiket itt is frissíteni fogunk.

Overdrive Initiative fázisok:

  • [ELÉRHETŐ] 1. fázis – INTEL RAID (Adatlopás) – Indul: március 15., péntek
  • [ELÉRHETŐ] 2. fázis – KIEMELT CÉLPONTOK (Fejvadászat, dekódolás) – Indul: március 22., péntek
  • [ELÉRHETŐ] 3. fázis – XENOTHREAT PORTYÁZÓK (PvE Harc) – Indul: március 27., péntekű
  • [FOLYAMATBAN] 4. fázis – XENOTHREAT MEGFIGYELÉS (Hackelés, Hajó/EVA/FPS harc) – Inful: április 05., péntek

Névtelen tippeket kaptunk egy közelgő XenoThreat támadásról! Ezért egy felderítő misszióra küldünk téged, hogy kiderítsd, hol és mikor kerül erre sor.
Ugyanebben az időben észleltük, hogy egy kis XenoThreat csapatot küldtek Stantonba feltehetően azért, hogy kémkedjenek a támadás előkészítésekor. Szükségünk van rád, hogy semlegesítsd ezeket a sejteket, és szerezz be minden információt, amit csak tudsz a helyszínen.
Támadd meg a kijelölt bunkereket, hogy kódokat szerezz XenoThreat ügynököktől.

FAQ

 

K:Miről szól ez az esemény?

V: Ez egy többhetes küldetéssorozatot foglal magában, amely végül a következő nagy összecsapásba torkollik a XenoThreattel. A CDF újra arra kéri a civileket, hogy vegyék fel a fegyvert, és szálljanak szembe a XenoThreattel, ezúttal a CDF feltételei szerint. Kövesd az oldlaunkon és a discordon, ahogy a történet kibontakozik.

K: Később is csatlakozhatok a missziósorozathoz?

V: Igen! Az utolsó fázisig (az Invictus Launch Week előtt – később bejelentésre kerül) van lehetőséged csatlakozni az Overdrive Initiative-hez, és akkor még mindig jogosult lehetsz az ingyenes F7A MkII upgradere.

K: Mi történik a F7A Veteran’s Day kozmetikai upgrade készletemmel?

V: Nagy örömmel tudatjuk, hogy azoknak, akik korábban beszerezték az F7A Veteran’s Day kozmetikai upgrade Készletet, egy játékbeli F7A Hornet MkI-et adunk ingyen. Ez idén az Invictus Launch Week alatt lesz kiszállítva! Jó szórakozást! o7

K: Lesz máskor is ilyen esemény a jövőben?

V: A XenoThreatnek kellemetlen szokása van, az hogy visszatér Stantonba, így mindig lehetséges, hogy a CDF ismét szükségét érzi a segítségednek.

K: Szerezhetek-e több F7A MkII-t?

V: Egy Token szerezhető be fiókonként, amely a fiókodhoz lesz rendelve. Azt, hogy upgradeled-e az hF7C MkII-det F7A MkII-re, a te döntésed.

K:  Ha beolvasztom az F7C MkII-t, akkor visszakapom a Tokent?

V: Ha már felhasználtad, majd beolvasztottad az F7A MkII-t, akkor a tokened ebben a folyamatban elveszik és azt az ügyfélszolgálat sem fogja tudni visszaadni.

K: Mit kell tennem a F7A Token upgrade megszerzéséhez?

V: Az összes Overdrive küldetés teljesítésével automatikusan kapni fogsz egy INGYENES Tokent a fiókodba, valamint küldünk neked egy e-mailt a további információkkal.

K: Szükségem van-e F7C MkI-re vagy F7C MkII-re a F7A MkII token használatához?

V: Az esemény befejezése után ingyen token jár neked, függetlenül attól, hogy rendelkezel-e F7C MKII-vel vagy sem. Azonban a token használatához értelemszerűen rendelkezned kell egy Hornet F7C MKII-vel a hangárban.

K: Az F7A upgrade végleges?

V: Igen, ha upgradeltél az F7A-ra, akkor az nem visszavonható, hacsak nem döntesz úgy, hogy beolvasztod.

K: Vannak más jutalmak az esemény teljesítéséért?

V: Az ingyenes F7A MkII Token mellett három napra kölcsönaksz egy F7A MkII-t.

 

 

– A (f)ordításért külön köszönet Beniagonak