ARGO Mole
Gyártó ARGO Astronautics
Méret Közepes
Besorolás Bányász
Jelenlegi állapot Repülhető
Legénység 2-4 fő
Raktérkapacitás
96 SCU
Árak
Különálló jármű 315 USD
Warbond 275 USD
Tulajdonságok
Saját tömeg 1,169,686 kg
Hossz 38,5 m
Szélesség 17 m
Magasság 8 m
Maximális sebesség 1,090 m/s

Az ARGO Mole egy közepes méretosztályú, többszemélyes bányászhajó, ami három külön bányászfejjel rendelkezik, így tökéletes többszemélyes bányászati feladatok végrehajtására. A hajón található 24 darab érctároló rekesz biztosítja, hogy soha ne kelljen hátrahagyni semmilyen értékes ércet.

Jellemzők

  • Három külön bányászfejjel rendelkezik, amelyeket egymástól függetlenül lehet működtetni, de akár kombinálni is lehet ezeket egy-egy nagyobb, trükkösebb bánya esetén.
  • 24 összecsukható érctárolóval rendelkezik, amelyek mindegyik 12 SCU ércet tud tárolni. Ha megtelnek, ezeket lerakva folytathatja a bányásztevékenységét, miközben a szállítóhajók felszedik a megöltött tárolókat. A Mole összesen 8 ilyen tárolót képes szállítani.
  • Célszerű, de kényelmes legénységi rész biztosítja a pilóta és a három bányászrfej üzemeltető ellátását egy hosszabb bányászati művelet során.
  • A MOLE tornyaira S2-es méretű bányászfejeket lehet szerelni, amelyek tökéletes működését a nagyméretű erőmű és az ARGO felhasználóbarát kezelőfelülete biztosítja.

Változatok

  • ARGO Mole Carbon: a hajó tulajdonságai azonosak, a külseje azonban feketére van festve
  • ARGO Mole Taulus: a hajó tulajdonságai azonosak, a külseje azonban diszkrét szürke színűre van festve

ARGO MOLE