Apollo Triage
Gyártó Roberts Space Industries
Méret Közepes
Besorolás Támogató/Orvosi
Jelenlegi állapot Tervezés alatt
Minimális legénység 1
Maximális legénység 2
Raktérkapacitás 28 SCU
Árak
Eredeti ár 250 USD
Tulajdonságok
Saját tömeg 376,500 kg
SCM sebesség 205 m/s
Hossz 43 m
Szélesség 30 m
Magasság 10 m

Az RSI Apollo egy orvosi hajó, ami új szintet jelölt ki a kutató-mentő és gyors vészhelyzeti reagálás területén. A hajó elengedhetetlen segítséget nyújtott az univerzumban az elmúlt évszázadokban. Amikor valaki az elsőosztályú orvosi mentésről beszél, akkor az Apollora gondol.

Jellemzők

Kényelmes és gyors páciens szállítás: Az Apollot úgy tervezték, hogy gyorsan odaérjen, majd távozzon a mentési területre és eközben hatékonyan elláthassa a szükséges orvosi beavatkozásokat. Az RSI legfejlettebb, függőleges fel- és leszállást biztosító hajtóműveivel, dupla pajzsgenerátorával és szabadalmaztatott feszültségkiegyenlítő rendszerével a hajó nagyon sima utat biztosít. A legénység magabiztosan és a feladatra fókuszálva hajthatja végre a feladatát.

Moduláris orvosi szobák: az innovatív moduláris elrendezés az Apollo orvosi szobáiban maximális hatékonyságot és testreszabható szintet biztosítanak az orvosi ellátásban, akár súlyos vészhelyzetek kezelésére van szükség, akár a járőrözésben kell támogatást nyújtani.

Sheperd Medilift drónok: Mindegyik Apollo fel van szerelve kettő MediLift félautomata vészhelyzeti kiemelő gondolával, amelyek mindegyike képes gyorsan és biztonságosan felemelni 226 kg-ot a földről, a hajóra. Mindkét drón fel van szerelve Payload Preservation páncéllal, AutoGyro stabilizátorral, ShockBalance feszültségkiegyenlítővel, hogy a beteg a legnagyobb biztonságban és kényelemben kerüljön kiemelésre.

Változatok

Apollo Medivac: a 2910-es Astromedics mozifilm előtt tisztelgő egyedi festés mellett a változat erősebb páncéllal és dupla rakétafelfüggesztéssel érhető el.

Utoljára szerkesztve: 2020. február 27.RSI Apollo