Aurora Sorozat
Gyártó Roberts Space Industries
Méret Kicsi
Besorolás [Különféle/sorozat]
Jelenlegi állapot Repülhető
Maximális legénység 1
Raktérkapacitás 3 SCU
Árak
REC ár 2,500 REC
Eredeti ár 25 USD
Tulajdonságok
Saját tömeg 25,017 kg
SCM sebesség 155 m/s
Maximális sebesség 1,212 m/s
Hossz 18 m
Szélesség 8 m
Magasság 4 m

Aurora sorozat

Az Aurora a modern kori leszármazottja a Roberts Space Industries X-7 nevű űrhajójának, amely a legelső ugróhajtóművet tesztelte. Az Aurora a kezdő játékosok tökéletes hajója. Amit az Arurora a stílusban nélkülöz, azt a rengeteg, fejlesztési lehetőségre fenntartott hellyel pótolja.

Aurora ES

Minden Aurora változat egy feladatra specializálódik valamilyen szinten, azonban az Aurora ES (Essential, Alapvető) az igazi Joker közöttük, ami a hozzáértő pilóta kezében mindenre alkalmas.

Aurora LX

Az Aurora LX a sorozat luxusváltozata, amelyben a nagyszerű bőrbelső garantálja a kényelmet azok számára, akik hosszabb utazásokat akarnak végrehajtani a végtelen sötétségben. A hajó limitált változat, nem vásárolható meg bármikor.

Aurora MR

Az Aurora ME (Marque, Márka) egy elfogóhajó a sorozaton belül. Alapfelszerelésként eyg pár Behring lézer és magas minőségű fegyver-hűtő rendszerrel rendelkezik.

Aurora LN

Az Aurora LN (Legionnaire, Légiós) a sorozat harci változata. Alapfelsz erelésként erősebb pajzsgenerátort és egy pár további fegyverfelfüggesztési pontot kapott.

Aurora CL

Az Aurora CL (Clipper) a sorozat kereskedő, szállítóhajójának készült, így a megfelelő hajó a feltörekvő kereskedőknek. A nagyobb raktérkapacitásért cserébe kisebb hajó-erőművet kapott.

Utoljára szerkesztve: 2020. március 03.

RSI Aurora