Orion
Gyártó Roberts Space Industries
Méret Capital
Besorolás Bányász
Jelenlegi Állapot Tervezés alatt
Hajótest terv kész
Legénység 1-7 fő
Raktérkapacitás 384 SCU
Árak
Különálló hajó 575 USD
Eredeti ár 325 USD
Elérhetőség Időlimitált eladások
Specifications
Saját tömeg 26,496,000 kg
Hossz 170 m
Szélesség 50 m
Magasság 50 m

Az RSI Orion az emberiség legnagyobb mobil bányászeszköze, amely teljesen kompatibilis a Mark IV távirányítású bányász eszközökkel, emellett fel van szerelve fedélzeti finomítóval és megfelelő tárolórendszerrel.

A Roberts Space Industries célja mindvégig az volt, hogy a csillagokat az egyszerű civilek számára is elérhetővé tegyék. Az RSI Orionnak köszönhetően most bárki belekezdhet olyan vállalkozásba, amilyeneket eddig csak a nagyvállalatok tudtak kivitelezni. Az Orion fejlesztései között szerepel egy nagyenergiájú, toronyra szerelt vonósugár, hatalmas raktér a kibányászott érceknek, valamint a belső tér, amelyet az Aurora és Constellation tervezői készítettek.

A komolyabb bányászati műveletek során az RSI Orion felülmúlhatatlan. Az Orion megfelelő üzemeltetéséhez hat főre van szükség, akik felelősek a repülésirányításért, valamint kezelik a tornyokat és drónokat.

Bár a fedélzeti létesítmények ipari jellegűek, mindenben kiszolgálják a legénység igényit a hosszabb bányászati műveletek során is. Egy Orion képes arra, hogy feltérképezze, beazonosítsa és kitermelje az értékes érceket, de képes flottában is üzemelni felderítő- és szállítóhajókkal.

RSI Orion