A CIG idén ősszel a Star Citizen Alpha 3.7-es frissítés megjelenésének apropóján tart újabb ingyenes próbaidőszakot, amikor a csomaggal nem rendelkező játékosok is kipróbálhatják a játékot.

Ahogy a vasárnapi cikkünkben említettük, tegnap új információk érkeztek az ingyenes próbaidőszakról, ami idő közben el is kezdődött.

Ennek során öt nagyszerű hajót próbálhat ki bárki, amelyekre most már fény is derült, az öt hajó a Mustang Alpha, az Aurora MR, az Avenger Titan, a Cutlass Black és az Alpha 3.7-es frissítéssel a játékba került, vadonatúj Banu Defender. Ezeket a hajókat a már csomaggal rendelkező játékosok is kipróbálhatják a hét során, egészen 2019. november 03. napon 08:00 időpontig.

És most limitált ideig kedvezményes hajócsomagokat is lehet vásárolni, így az új játékosok folytathatják a próbaidőszak alatt megkezdett kalandozásaikat.

Sőt, az a jelenlegi támogató, akinek a Referral kódját egy új – a hét során hajócsomagot is vásároló – játékos megadta, gazdagabb lesz egy Kruger P-52 Merlinnel.

Ahhoz, hogy ingyen kipróbálhasd a játékot, létre kell hoznod egy profilt az RSI oldalán, ha még nem rendelkezel ilyennel. Fontos, hogy a regisztráció során adhatod meg az ismerősöd Referral kódját, erre később nem lesz lehetőséged.

Ezt követően, már az oldalra bejelentkezve látogass el IDE. Alul a Step 2 résznél megjelenő csíkra írd be, hogy:   GETINTOTHEVERSE   Ez után kattints az Apply Coupon gombra, majd töltsd le a játékot. Meglévő backerként valószínűleg neked is aktiválnod kell a kupont, hogy repülhess a hajókkal.

Ez után nincs más dolgod, mint elindítani a játékot.

Mielőtt belekezdenél, mindenképpen tartsd szem előtt, hogy a játék még mindig Alpha fázisban van, így előfordulhatnak – és minden bizonnyal elő is fognak fordulni – bugok. A próbaidőszak végét követően a felhasználói profilod megmarad ugyan, de ha nem vásároltál hajócsomagot, akkor nem fogsz tudni belépni a játékba. Amennyiben a játékkal és a próbahéttel kapcsolatban bármilyen kérdésed van, keress minket itt, a cikk alatt, a Discord csatornánkon, ahol nagyon szívesen segítünk neked.