Hosszas várakozás után végre elindult az Alpha 3.18-as frissítés első, nyílt hulláma, ebben az előfizetők és concierge tagok kezdhetik meg a tesztelést.

HELYSZÍNEK

Daymari Elhagyott Település

Crusader legnagyobb holdján, Daymaron találhatunk egy elhagyott települést, amit Starrunner és 600i roncsokból építettek. Itt találkozhatunk ellenséges NPCkkel, küldetésekkel, nehezen és jutalom is várhat ránk.

Új Folyók Stantonban

Homokba Vájt Barlangok

Greycat PTV Versenypályák

Orisonon Vision Centerje az Invictus Launch Week után újabb eseménynek ad otthont, ez pedig egy golfkocsiverseny, amelyen Greyvat PTVkkel vehetünk részt.

JÁTÉKMENET

Rakományrendszer Átalakítás

Az átalakított rakományrendszernek hála a vásárolt, vagy talált árukat vonósugár segítségével felemelhetjük, mozgathatjuk, átpakolhatjuk, vagy akár rögzíthetjük a hajók rakterében az erre kialakított területeken. A rendszer hallatán megnövekedett kalóztevékenységre lehet számítani!

Sandbox Börtön Tevékenységek

A börtönben töltött időnket ezentúl új küldetésekkel és különféle sandbox tevékenységekkel üthetjük el. Ezzel az elítélteknek több lehetősége lesz meritet gyűjteni és így kiszabadulni a törvény karmai közül.

Security Post Kareah Újratervezés

Új Küldetés – Orison

Versenyzés Időre

Roncsmentés – Hajótest Bontás

HAJÓK

Drake Vulture

FEGYVEREK ÉS FELSZERELÉSEK

Greycat Multi-tool Salvage Attachment

CORE TECH

Persistent Entity Streaming (PES)

Gen12 Scene Renderer