Az Anvil Hornet másfél évszázadon keresztül bizonyította, hogy az emberiség legmegbízhatóbb védelmezője. Amíg az eredeti felállított egy mércét a vadászoknak, addig az MkII túlszárnyalta ezt és legendává nőtte ki magát az Odin-rendszerben végrehajtott titkos küldetések és a Vegai csata során. Most, az újabb fenyegetések hatására az Anvil a civilek számára is elérhetővé tette az MkII-es verziót, ami gyorsabb, erősebb, nagyobb tűzerővel bír és teljesen lényében arra készült, hogy megóvja a birodalmat és annak polgárait.

 

Jóváhagyott katonai fejlesztések – A XenoThreat visszatért Stantonba és a tét most nagyobb, mint valaha, ezért a történelem során először az UEE Navy elérhetővé teszi a katonai célú F7A Hornet MkII-t a civilek számára is. Ez a verzió nagyobb tűzerővel bír, mint az amúgy sem gyenge F7C, mivel további lövegekkel és rakétákkal szerelik fel. Az F7A kompromisszumot nem ismerve száll be a legveszélyesebb ütközetekbe.

De mivel valóban katonai hajóról beszélünk, ezért nem engedélyezik mindenki számára a használatát, az arra való alkalmasságot egy már folyamatban lévő küldetéssorozaton fogják tesztelni, ami az Overdrive Initiative elnevezést kapta [Bővebb információért kattints a ide]. A küldetések célja a Stanton rendszerbe beszivárgó XenoThreat terroristasejtek felszámolása és a csoporttal kapcsolatos információk begyűjtése, jutalmul pedig az UEE Navy egy ingyenes fejlesztőcsomagot tesz elérhetővé, amellyel az F7C MkII-t át lehet alakítani a katonai F7A MkII verzióra.

Star Citizen ANVL F7C mk2 KF 01 4k

Az Anvil a hajót magasabb kategóriájú fegyver-felfüggesztésekkel látta el, így az MkII szinte bármelyik hajót darabokra tudja tépni.

Star Citizen ANVL F7C mk2 KF 02 4K Website

A kecsesebb hajótest kisebb radarjellel, jobb kezelhetőséggel járul hozzá a vadász hatékonyságához.

 

Star Citizen ANVL F7C mk2 KF 03 4K Website

Bár a F7C kifejezetten a harcra született, mindennapi utazásra és szállításra is alkalmas a 2 SCU méretű tárolójának köszönhetően.

Miben különbözik az F7A?

Az F7A teljes mértékben katonai használatra lett kifejlesztve, így plusz felfüggesztéssel rendelkezik a hajó orrán és hátán, valamint dupla rakétaindítókkal is ellátták.